Supercar Blondie krijgt eigen programma op Insight TV
donderdag 22 augustus 2019

Supercar Blondie krijgt eigen programma op Insight TV

Social influencer en autofanaat Alex Hirschi, beter bekend als Supercar Blondie, krijgt haar eigen televisieprogramma Car Crews with Supercar Blondie op Insight TV. In het programma tourt ze door de Verenigde Staten op zoek naar de grootste, luidste en meest extreme auto’s, eigenaren en autoculturen.

Supercar Blondie is een wereldwijde influencer, presentatrice en vlogger met toegang tot enkele van de meest exclusieve auto’s ter wereld en het is duidelijk dat haar publiek daar geen genoeg van krijgt. Alex heeft maar liefst 500K YouTube abonnees, 2,2 miljoen Instagram volgers en meer dan een miljard Facebook views.

Van supercars in Las Vegas tot low riders in Florida Keys – in elke aflevering krijg je een blik onder de motorkap van opgevoerde voertuigen en een kijkje in de gemeenschappen daaromheen. In Los Angeles duikt Alex in de snelle wereld van straatracen en in Houston mag ze tijd doorbrengen met de SLAB gemeenschap, die draait om customized auto’s in de hip hop scene. Vervolgens rijdt ze door naar de felle lichten en verlaten woestijnen van Las Vegas en haar rat rod crews. In het zonnige Miami ontmoet ze de Majestic’s Lowriders Car Club, daarna rijdt ze verder naar Detroit, de spirituele geboorteplaats van muscle cars en drag racing. Uiteindelijk eindigt de toer In New York City waar Alex de JDM gemeenschap ontmoet en ze zelfs leert driften.

Car Crews with Supercar Blondie gaat op 22 augustus van start op Insight TV UHD, HD en insight.tv.

Bron: Insight TV/BM

Bericht delen