Dinsdag 16 januari 2018

Skyhigh maakt De Allerslechtste Chauffeur… in België

Skyhigh TV gaat een reeks van De Allerslechtste Chauffeur van… produceren voor VTM in Vlaanderen. Acht Vlamingen strijden tegen elkaar om de discutabele titel De slechtste chauffeur van Vlaanderen. De kandidaten worden bijgestaan door hun familieleden en vrienden, door wie ze voor het programma zijn opgegeven. In de laatste aflevering wordt bekend wie nog steeds een gevaar op de weg is en dus ‘de slechtste chauffeur van Vlaanderen’ is.

Naast de Vlaamse versie produceert Skyhigh TV momenteel ook de tweede reeks van de Nederlandse versie. Presentator Ruben Nicolai haalt wederom acht dramatisch slechte Nederlandse bestuurders van de weg.

De castings voor de Vlaamse en de Nederlandse zijn inmiddels begonnen. Beide series worden in het voorjaar van 2012 uitgezonden, respectievelijk door VTM in Vlaanderen en door BNN op Nederland 1.

De Allerslechtste Chauffeur van Nederland is het derde Skyhigh TV programma dat naar Vlaanderen gaat. Eerder maakte Eén een eigen versie van Over Mijn Lijk en op dit moment is de Vlaamse versie van Uit de kast in productie voor VTM.

Bron: Skyhigh TV/Broadcast Magazine

Bericht delen