Dinsdag 16 januari 2018

Rutger Hauer voice-over op Discovery Channel

Rutger Hauer is de voice-over voor de nieuwe serie North America. Van de makers van Planet Earth is dit de grootste en belangrijkste première op Discovery Channel dit jaar.

Rutger Hauer is een enorme liefhebber van natuur en erg begaan met het milieu. Zo blijkt ook uit zijn rol als ambassadeur voor Sea Shepherd.

Alco de Jong, programmadirecteur van Discovery Networks: “Er is maar een persoon die van toegevoegde waarde kan zijn voor deze documentaire die al zo compleet is; dat is Rutger Hauer. Met zijn diepe passie voor de wereld om ons heen is hij de best denkbare match tussen het programma en Discovery Channel. De stem van Rutger in combinatie met de adembenemende beelden uit Noord-Amerika maken dit tot een absolute signature serie voor Discovery Channel.”

North America is een zevendelige documentaire over het Noord-Amerikaanse continent, dat een van de meest veelzijdige natuurgebieden op aarde behuist. De documentaire heeft maar liefst drie jaar in beslag genomen: er zijn 850 opnames gemaakt tijdens meer dan 250 expedities. De modernste apparatuur is gebruikt om de natuur en haar veelzijdige bewoners in beeld te brengen. Het resultaat is een mooi schouwspel met haarscherpe beelden, adembenemende close-ups en een fantastische montage.

North America is vanaf 22 augustus te zien op Discovery Channel en Discovery Channel HD.

Bron: Discovery Networks Benelux

Bericht delen