Dinsdag 16 januari 2018

RTL Telekids vernieuwt middagprogrammering

RTL Telekids heeft vanaf maandag een vernieuwde middagprogrammering. Behalve grappige, spannende en griezelige-met-een-knipoog series zijn er ook informatieve programma’s waarin kinderen op speelse wijze leren over onder andere gezonde voeding en geld.

Maandag begint de humoristische serie De Club van Sinterklaas & de Speelgoeddief, waarin de Pieten voor een onmogelijke opgave staan als vlak voor vertrek naar Nederland al het speelgoed en snoepgoed gestolen blijkt…

Terwijl de griezelserie Kattenoog steeds meer fans krijgt, begint maandag ook de nieuwe serie Annedroids, over Anne, een heel slim, stoer meisje van elf jaar oud. In haar geheime laboratorium maakt ze haar eigen robots. Met haar vrienden Nick en Shania doet ze allerlei nieuwe ontdekkingen. Maar dan beginnen de robots hun eigen leven te leiden en zijn ze nieuwsgierig naar de wereld buiten Anne’s tuin.

Volgende week wordt ook de B.V.K. Club Zakgeld (ofwel de Bomvol Kennis Club) uitgezonden. De Bomvol Kennis Club is een club van vijf nieuwsgierige kids die op hun eigen wijze kijkersvragen beantwoorden, ditmaal op het gebied van geld. Wanneer iemand een brandende vraag heeft snellen ze naar hun stoere clubhuis waar ze samen een plan maken om de vraag te beantwoorden. Om een antwoord te vinden, voeren ze experimenten uit en interviewen ze uiteenlopende experts. Zo interviewt de negenjarige Sieb op donderdag 5 november en vrijdag 6 november Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem.

Bron: RTL/Broadcast Magazine

Bericht delen