Woensdag 17 januari 2018

RTL Telekids lanceert Raak!

Het kinderplatform RTL Telekids wordt versterkt door Raak! Daan, Roos en Sharon zullen vanaf voorjaar 2017 te zien en horen zijn bij Telekids Mini’s, het blok met programma’s voor de jongste kijkers bij RTL Telekids.

De drie meiden van Raak! hebben twee gezamenlijke grote liefdes: zingen en dansen. Met hun vrolijke liedjes weten ze overal en altijd jonge kinderen aan het bewegen te krijgen. Samen presenteerden ze al eerder bij RTL Telekids de kerstserie Deze Kerst is het Raak!. Hun eerste presentatie in 2017 is die bij de ludieke Nieuwjaarsplons, die op 7 januari rond 10 uur wordt uitgezonden bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8.

Janouk Kelderman, die sinds drie jaar de rol van Keet! vertolkt, neemt afscheid van RTL Telekids om een volgende stap in haar carrière te nemen. Voor de 25-jarige Kelderman is het tijd om haar vleugels uit te slaan. Na haar studie Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg presenteerde ze als Keet! onder andere de Telekids-programma’s Theaterkids, Keets Vlog, HiHa Holland en De Nationale Opblijfavond.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen