Woensdag 17 januari 2018

RTL 5 brengt Trump Night op 19 januari

Een dag voor de inauguratie van Donald Trump staat RTL 5 de hele avond in het teken van de 46e president van de Verenigde Staten. Op donderdag 19 januari vanaf 20.30 uur staat de winnaar van misschien wel de meest controversiële presidentsverkiezing uit de Amerikaanse geschiedenis centraal in Trump Night.

Om 20.30 uur wordt de avond afgetrapt met Jensen kiest voor Amerika: Waarom Trump won. In deze vierde aflevering van zijn serie over de Amerikaanse verkiezingen keert Robert Jensen terug naar de VS. In de special deelt Jensen zijn visie over de kracht van Trump. Hij bezoekt opnieuw Mingo Junction, Ohio, om te praten met de Trump-stemmers die hij voor de verkiezingen ook al sprak over hun ontevredenheid. Hebben ze het gevoel de juiste keuze te hebben gemaakt en denken ze dat er écht iets gaat veranderen? Ook gaat Jensen naar New York: zijn de inwoners van The Big Apple de schok al te boven en hoe denken zij over het Amerika onder Trump?

Om 21.30 uur brengt RTL 5 de documentaire Wie Is Donald Trump?, een onthullende documentaire waarin zijn familie, celebs, acteurs, vrienden en vijanden aan het woord komen. Zij schetsen het beeld van de charismatische maar ook polariserende zakenman die, sinds hij bekendmaakte een gooi te doen naar het presidentschap, de krantenkoppen domineerde. Zijn oversized ego, zijn vrouwen en zijn aard om te controleren en te manipuleren passeren de revue in deze nietsverhullende documentaire over de nieuwe president van de Verenigde Staten.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen