Roel Maalderink presenteert satirisch programma Plakshot op NPO 3
zondag 17 oktober 2021

Roel Maalderink presenteert satirisch programma Plakshot op NPO 3

Plakshot is het nieuwe satirische VPRO-programma op de zondagavond waarin Roel Maalderink door middel van straatinterviews, sketches en parodieën de actualiteit bespreekt én de absurditeit van de media blootlegt. En dat allemaal vanuit zijn eigen woonkamer. Met zijn broer.

Roel Maalderink: “Ik heb altijd gedroomd van een eigen televisiestudio met gelikte decors en mooie assistenten, nu is dat het allemaal niet geworden maar thuis op de bank met mijn broer Jos is ook gewoon ontzettend leuk.”

Programmamaker, journalist en presentator Roel Maalderink werd in 2020 verkozen tot Mediatalent van het Jaar door de Volkskrant. Hij is vooral bekend geworden door zijn satirische serie Voxpop die hij voor het AD maakt. Daarnaast heeft hij de De Speld Podcast gepresenteerd voor de satirische website De Speld. Nu debuteert de dertigjarige Maalderink met een nieuwe zevendelige satirische serie op de zondagavond op NPO 3.

Plakshot is een coproductie van VPRO en Human Factor en is vanaf zondag 17 oktober wekelijks om 21.40 uur te zien op NPO 3.

Bron: VPRO/BM
Foto: Human Factor/VPRO

Bericht delen