Renze Klamer presenteert Laat op Vrijdag
dinsdag 21 januari 2020

Renze Klamer presenteert Laat op Vrijdag

Nóg een nieuwe talkshow op NPO 1: vanaf vrijdag 7 februari presenteert Renze Klamer de late-late night talkshow Laat op Vrijdag. Net na middernacht, na het late NOS Journaal, luidt Renze het weekend in. Laat op Vrijdag is zes weken lang op vrijdag rond 00.15 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Renze Klamer: “Laat op Vrijdag is anders dan andere praatprogramma’s. In elke aflevering zitten twee bekende hoofdgasten, die samen een verrassende combinatie vormen. Het programma gaat voorbij aan de actualiteit en draait om anekdotische verhalen. In Laat op Vrijdag praten gasten over hun guilty pleasures, delen ze hun verborgen talenten en is er ruimte om een spelletje te spelen.”

Het format is on-Nederlands en maakt een knipoog naar Amerikaanse en Britse shows als The Graham Norton Show en The Late Late Show with James Corden. Renze: “Los van het komische aspect zijn dat programma’s waarin je ziet dat het persoonlijke interview centraal staat, gasten een andere kant van zichzelf laten zien en het in de gesprekken totaal niet gaat over het nieuws van de dag.”

Noortje Veldhuizen (De Krokante Leesmap) krijgt een eigen rubriek in Laat op Vrijdag, waarin ze in het leven van de gasten duikt en op kenmerkende wijze haar speurwerk deelt met de kijker.

Renze Klamer presenteerde bij BNNVARA eerder Na Het Nieuws en De Belbus, onderdeel van Kassa, en is nu dagelijks te horen bij De Nieuws BV op NPO Radio 1.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen