Pupkin maakt apocalyptische televisieserie
donderdag 11 april 2019

Pupkin maakt apocalyptische televisieserie

Jeroen van Koningsbrugge is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe apocalyptische serie. Hiervoor werkt hij samen met Beau van Erven Dorens en producent Pupkin.

De acteur laat via Instagram weten dat de serie draait om een ‘simpele en tegelijkertijd angstaanjagende vraag of de mens nog kan overleven zonder basisvoorzieningen, zoals gas en elektriciteit’. De serie heeft de werktitel SOLO gekregen en er worden tien afleveringen gemaakt. Jeroen van Koningsbrugge, Beau van Erven Dorens en een aantal anderen zijn de schrijvers van de serie.

Van Koningsbrugge kwam de afgelopen tijd nog in het nieuws vanwege een aantal bijzondere uitspraken over het einde van de wereld. Zo vertelde hij in De Volkskrant dat hij zich hierop voorbereidt door bijvoorbeeld veel voedsel in te slaan.

“Het is al zo lang vrede in dit deel van de wereld, dat we het vanzelfsprekend zijn gaan vinden. Als nieuwsgierig acteur doe ik al ruim negen jaar research naar complotdenkers en doomsday preppers en werk ik aan het script”, aldus Van Koningsbrugge.

Bron: Televizier/BM

Bericht delen