OUTtv en TLC vieren Pride samen
Woensdag 17 januari 2018

OUTtv en TLC vieren Pride samen

OUTtv en TLC gaan een samenwerking aan. Tijdens de Pride Week op TLC zijn de OUTtv-programma’s Buitengewoon Chiel en Thom’s Warehouse te zien. In dezelfde periode zendt OUTtv de TLC-serie Louisa en Rosanna, Onze Transgender Liefde uit. Twee weken lang brengen zowel OUTtv als TLC het programma OUTtv Summer Pride met reportages van verschillende LHBTI-evenementen in Europa.

OUTtv en TLC willen op deze manier benadrukken dat iedereen mag zijn wie hij of zij wil zijn, ongeacht sekse of geaardheid. OUTtv zendt elke vrijdag vanaf 4 augustus een dubbele aflevering van de TLC-serie Louisa & Rosanna, Onze Transgender Liefde uit. Het Limburgse transgenderkoppel vaart ook mee tijdens de Canal Parade op de OUTtv Strike a Pose-boot. OUTtv Summer Pride is vanaf maandag 24 juli elke werkdag om 18.00 uur te zien.

Kijkers kunnen in de maand augustus bij KPN gratis kennismaken met OUTtv op kanaal 23. OUTtv is verheugd dat KPN, als partner van de Pride Amsterdam, de zender een warm hart toedraagt en abonnees laat kennismaken met de gay en openminded tv-programma’s.

Bron: OUTtv/BM

Bericht delen