Woensdag 17 januari 2018

Ook mannen in Holland's Next Top Model

Holland’s Next Top Model krijgt het komende seizoen een twist. Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis van het programma kunnen zowel meisjes als jongens zich aanmelden voor de zoektocht naar het model van dit moment.

Het wordt daarmee ook meteen een strijd tussen de sexes bij RTL 5. Wie heeft de beste foto’s en de benodigde eigenschappen voor een topmodel? Wie presteert het best op de catwalk en imponeert de jury dit najaar het meest? En wie mag zich na enkele weken uiteindelijk Holland’s Next Top Model 2017 noemen?

Onder leiding van Anna Nooshin wordt het nieuwe topmodel in spé gezocht. Nooshin was in 2016 nog jurylid, maar grijpt haar nieuwe rol als host met beide handen aan. “Vanaf het moment dat Holland’s Next Top Model werd uitgezonden ben ik een trouwe kijker. Om dit programma dan jaren later zelf te mogen presenteren is een droom die uitkomt. Ik vind het te gek om deze uitdaging samen met RTL aan te pakken.”

Eind mei vindt de massale castingdag plaats, waarvoor jongens en meiden zich kunnen aanmelden via www.rtl.nl/hollandsnexttopmodel.nl. De juryleden van dit jaar worden op een later moment bekend gemaakt.

Holland’s Next Top Model wordt geproduceerd door Endemol Shine Nederland.

Bron: RTL Nederland/BM
 

Bericht delen