dinsdag 16 januari 2018

NPO lanceert VerkiezingsScanner

De Nederlandse Publieke Omroep introduceert deze week de VerkiezingsScanner, een online service die kijkers binnen een minuut op de hoogte brengt van de meest opmerkelijke politieke radio- en tv-fragmenten van de programma’s van de publieke omroep van de dag. Vanuit dit overzicht kan voor meer achtergrondinformatie doorgeklikt worden naar de volledige uitzendingen op uitzendinggemist.nl.

De publieke omroep brengt veel programma’s die berichten over de verkiezingen. Hierin worden actuele politieke onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken benaderd. De publieke omroep volgt de verkiezingen op de voet en zendt onder andere interviews, registraties van debatten, analyses en achtergronden uit. Door het filteren van de informatie geeft de VerkiezingsScanner een gebalanceerd beeld van de standpunten van alle politieke partijen.

De VerkiezingsScanner is van 21 augustus tot 13 september elke dag te bekijken op www.publiekeomroep.nl/verkiezingen. De VerkiezingsScanner kan eenvoudig via Facebook en Twitter worden gedeeld. Wie de Facebook pagina van Uitzending Gemist liked, krijgt dagelijks de video van de nieuwste VerkiezingsScanner in zijn of haar newsfeed te zien.

Bron: NPO

Bericht delen