Nieuwe serie Maan en ik op NPO Zappelin
vrijdag 13 september 2019

Nieuwe serie Maan en ik op NPO Zappelin

Zangeres Maan heeft haar eerste hoofdrol te pakken: ze spreekt en zingt in de nieuwe NPO Zappelin-serie Maan en ik. De serie is ontwikkeld door Andrew Davenport, die eerder aan de wieg stond van het succesvolle Teletubbies.

De serie vertelt het verhaal van Pepi Nana, een magisch popje dat een brief aan de maan schrijft en zo Maanbaby ontmoet. Vanaf dat moment komen alle popjes in het poppenhuis tot leven en beleven ze allerlei avonturen. Het is een allesomvattende rol voor Maan, want behalve dat ze vertelster is spreekt ze ook de stem in van de verschillende karakters.

Maan: “Ik spreek de rol in van de Maan, de vertelster, maar ook van verschillende andere popjes. Soms is dat in mijn eigen stem, maar soms ook in een gek, apart stemmetje. Dit is de eerste keer dat ik echt een grote rol inspreek met een andere stem dan mijn eigen, dat is heel leerzaam! Ik werk met mijn stem en daarom vind ik dit superleuk om te doen. Daarnaast is het voor kinderen en ik hou van kinderen. Het is net of ik voor mijn kleine neefje een verhaaltje voorlees voor het slapen gaan.”

Maan en ik is elke doordeweekse dag om 10.00 uur te zien bij NPO Zappelin op 3, maar ook op zappelin.nl en in de gratis NPO Zappelin-app.

Bron: NPO/BM

Bericht delen