Woensdag 17 januari 2018

Nieuwe Nederlandse content op Disney Channel

Disney Channel produceert dit seizoen twee eigen tv-series. Op 28 mei lanceert de zender Just Like Me!, een serie over vijf vlog-talenten die met elkaar werken aan nieuwe online verhalen en video’s. Er komt bovendien een tweede reeks van de hitserie Disney Jonge Garde over een kookschool waar jongeren zich ontwikkelen tot professionele koks.

 

“Een van de belangrijkste strategieën voor Disney Channel is het investeren in lokale content ter aanvulling van series en programma’s die in Verenigde Staten en Europese landen geproduceerd wordt. We hopen met deze lokale series aan te sluiten op het dagelijks leven van onze kijkers. Na Goalmouth en het succes van het eerste seizoen van Disney Jonge Garde, kunnen we niet wachten in mei Just Like Me te lanceren. We sluiten met deze serie nog beter aan op wat onze kijker wil en van ons verwacht”, zegt Gustavo Branger, Vice President van Disney Channel Benelux.

“Met een goede samenwerking tussen Disney Channel en Tuvalu Media als productiemaatschappij hopen we wederom de kijkers te kunnen aanspreken en op te laten gaan in de avonturen van deze vijf creators in Just Like Me en jonge koks in Disney Jonge Garde, seizoen 2.”

Just Like Me vertelt het verhaal van vijf tieners die samen hun krachten bundelen om succesvolle video creators te worden. Elk van hen heeft een ander talent, het ontwikkelen en omarmen hiervan is waar het in Just Like Me om draait. Just Like Me is een scripted reality serie vol muziek, humor, vriendschap en plezier. Hoofdrollen zijn onder andere weggelegd voor Femke Meines en Shalisa van der Laan, beiden bekend geworden door hun deelname aan het Junior Songfestival.

Bron: Disney Channel/Broadcast Magazine

Bericht delen