Nieuwe MAX-dramaserie: Maud & Babs
vrijdag 3 september 2021

Nieuwe MAX-dramaserie: Maud & Babs

MAX opent het dramaseizoen met de nieuwe dramaserie Maud & Babs, met een cast bestaande uit onder anderen Loes Luca, Rifka Lodeizen en Kim van Kooten. Maud & Babs is een licht humoristische serie over een familie die onder hoge druk komt te staan vanwege toenemende mantelzorg.

De serie is vanaf zondag 12 september om 22.20 uur te zien bij MAX op NPO 1. In acht afleveringen leren we Maud (Rifka Lodeizen) en haar gezin kennen. Maud is mantelzorger voor haar moeder Babs (Loes Luca), die begint te dementeren. Haar man Koen (Peter Paul Muller) vindt dat Maud te veel tijd besteedt aan de zorg.

Het drama wordt nog groter als Mauds zus Juliette (Kim van Kooten) hele andere ideeën blijkt te hebben over wat zorg is. De oude rivaliteit tussen de zussen laait dan ook weer op. Naast mantelzorg voor haar moeder, heeft Maud ook een verloskundige praktijk met Suus (Nadja Hüpscher) en een gezin met twee studerende kinderen draaiende te houden.

Maud & Babs is een coproductie van MediaLane en Omroep MAX. De regie is in handen van Barbara Bredero. De serie is gebaseerd op de feuilletons van Elle van Rijn in het Dagboek van Maud in de Libelle.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen