Dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe kinderserie met Elmo en Koekiemonster

De NTR zendt vanaf 21 december de kinderserie The Furchester Hotel uit. Een serie voor drie- tot zesjarigen die zich afspeelt in een hotel dat wordt gerund door een hechte familie van vrolijke, incompetente monsters: de familie Furchester-Fuzz. De serie introduceert nieuwe karakters, naast de vertrouwde Sesamstraat-figuren Elmo en Koekiemonster.

De serie bevordert het creatief oplossen van problemen. In elke aflevering werken de Furchesters samen, houden ze stand en proberen ze nieuwe ideeën uit. Een oplossing komt er altijd. The Furchester Hotel is mede-geproduceerd door Sesame Workshop, de Educatieve non-profit organisatie achter Sesamstraat en het In-House productieteam van CBeebies, het pre-school-kanaal van de BBC.

Als gasten in het hotel arriveren, worden ze begroet door eigenaresse Funella Furchester, haar liefhebbende echtgenoot Furgus Fuzz, en hun dochter, de onverstoorbare Phoebe Furchester-Fuzz. De familie wordt vergezeld door Elmo, Phoebe’s neef die op bezoek is en Koekiemonster, die zijn droombaan heeft gevonden als roomservice en restaurant ober. Isabel, een harig hotelbel-monster, maakt de Furchester familie compleet – pas als de bel van Isabel klinkt krijgen de gasten aandacht en wordt hun aankomst in het hotel aangekondigd.

Uitzending: vanaf maandag 21 december, elke werkdag om 07.20 uur op NPO Zappelin

Bron: NPO/Broadcast Magazine

Bericht delen