Dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe datingshow met Nicolette Kluijver

In het nieuwe programma Stop In The Name Of Love speelt Nicolette Kluijver voor matchmaker. Zij gaat voor BNN een nieuwe variant op Boer Zoekt Vrouw presenteren en probeert vrijgezelle vrouwen uit de stad te koppelen aan single mannen die op het platteland wonen. Ze rijdt met vijftien stadsbabes door zeven provincies en doet elke week een ander pittoresk dorp aan, in de hoop dat de bus leeg terugkeert.

Vrijgezelle dames uit de stad en vrijgezelle mannen uit de provincie kunnen zich opgeven via stopinthenameoflove.bnn.nl. Stop In The Name Of Love is vanaf begin april te zien bij BNN op 3. De bus met stadse meiden staat een aantal dagen in elk dorp om zo de voorgestelde vrijgezelle jongens beter te leren kennen. Daarna moeten de vrijgezelle dames kiezen: rijden ze mee naar het volgende dorp of blijven ze bij hun plattelandsvlam? De burgemeester zorgt dat alles er pico bello uitziet en het hele dorp doet zijn best om het de dames naar de zin te maken.

Kluijver is zelf inmiddels een stadsmeisje, maar met de Agrarische school als achtergrond en haar ouders die nog steeds in de provincie wonen, is zij belend met zowel het stads- als plattelandsgevoel. Kluijver: “Ik heb nog een paar weekjes verlof, maar ben stiekem al wel weer druk bezig met twee nieuwe programma’s. Vier Handen Op Eén Buik start over anderhalve week op tv en het nieuwe project Stop In The Name Of Love staat alweer in de steigers. Twee nieuwe programma’s waar ik mega trots op ben!”

Bron: BNN

Bericht delen