Woensdag 17 januari 2018

Nieuw seizoen Robs grote tuinverbouwing

Het tv-programma Robs grote tuinverbouwing is vanaf 3 september elke zaterdag terug met een nieuw seizoen bij SBS6. Het bekendste tuinprogramma van Nederland, waarin Rob Verlinden elke week tuintips en inspiratie deelt, is inmiddels aan zijn zevende seizoen toe.

Het format, dat afgelopen seizoen gemiddeld een marktaandeel van 11,5 procent behaalde, is onveranderd. Verlinden overvalt elke week iemand die zich geen raad meer weet met zijn of haar tuin. Diezelfde dag legt Verlinden met zijn team een compleet nieuwe tuin aan.

Zijn vaste team bestaat uit styliste Jorna Spapens (verantwoordelijk voor de re-styling van de woonkamer), kok Jeremy Vermolen en tuinman Ivo Putman, de rechterhand van Verlinden. Nieuw dit seizoen is dat Putman elke week een eigen column heeft waarin hij niet alleen wetenswaardigheden over planten deelt, maar ook de belevenissen van zijn dagelijkse ‘tuin’-leven.

Robs grote tuinverbouwing wordt geproduceerd door Stokvis. Uitzending: vanaf zaterdag 3 september om 17.00 uur bij SBS6.

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen