Nieuw seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden van start
donderdag 24 augustus 2023

Nieuw seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden van start

Het 34e seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is van start gegaan bij Videoland. Kijkers kunnen zich verheugen op een bijzonder seizoen vol onvoorspelbare twists en dramatische wendingen.

Goede Tijden, Slechte Tijden sloot het vorige seizoen af met een catastrofale kettingbotsing die heel Meerdijk in zijn greep hield. Vanaf nu zijn de onthutsende gevolgen van het verkeersdrama te streamen bij Videoland. Vanaf maandag 28 augustus is het nieuwe seizoen elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Het huwelijk van Laura en Henk eindigde in een ware nachtmerrie. In de mistige nacht na het liefdesfeest, werden de inwoners van Meerdijk in een complete chaos gestort. Met auto’s die in elkaar verstrengeld raakten en wrakstukken over de weg verspreid, bleef de kijker met niks anders achter dan een onheilspellende sfeer van angst en onzekerheid. Wie overleeft het ongeluk, wie niet, en wat is de nasleep van deze catastrofe?

Temidden van alle tragedie is er één personage dat gespaard is gebleven. Nola zat op dat moment veilig thuis op de bank en zag op het nieuws beelden van de kettingbotsing, waar haar ouders mogelijk bij betrokken zijn. Terwijl ze tv kijkt, wordt er aangebeld. Wie staat er voor de deur en met welke boodschap?

Idse Grotenhuis, creatief producent GTST: “De zomercliffhanger van GTST is altijd een spannend moment voor onze trouwe kijkers en ons rest elk jaar de opdracht om iets onvergetelijks te creëren. De verkeerscrash brengt een enorme schok teweeg in Meerdijk en zal de verhaallijnen voor het komende seizoen op explosieve wijze voortstuwen. In het nieuwe seizoen slepen we de kijkers opnieuw mee in een achtbaan van emoties, waarin liefde, verraad, geheimen en hartverscheurende keuzes centraal staan. De gevolgen van het ongeluk zullen een diepgaande invloed hebben op de levens van de Meerdijkers en hun onderlinge relaties.”

Goede Tijden, Slechte Tijden wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland – een label van Banijay Benelux – en is vanaf 28 augustus elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Vanaf 24 augustus kan je bij Videoland een week vooruit streamen. Via TV Gemist kijk je Goede Tijden, Slechte Tijden tot zeven dagen gratis terug.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: Jasper Suyk/RTL

Bericht delen