Dinsdag 16 januari 2018

Nieuw contract voor Moors en Boszhard

Irene Moors en Carlo Boszhard hebben vrijdag bij RTL Nederland een nieuw contract getekend. Het gaat hierbij om een overeenkomst tot 2016. Het televisieduo, dat sinds 1991 te zien is bij de familiezender heeft al heel wat successen op haar naam staan. Ze begonnen samen bij Telekids, één van de best bekeken kinderprogramma’s uit de Nederlandse geschiedenis en sinds enkele jaren zijn zij het presentatieduo tijdens het live-programma Life 4 You.

Hun ruim twintigjarige samenwerking werd in 2010 bekroond met de prestigieuze TelevizierRing, die zij ontvingen voor hun persiflageprogramma De TV Kantine. Dit jaar volgde nog de comedy Zie Ze Vliegen.

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL 4: “Carlo en Irene zijn door en door verbonden met RTL 4. Daarom zijn we blij dat we onze samenwerking de komende jaren kunnen voortzetten. Carlo en Irene zijn zeer getalenteerd en met hun ruim twintig jaar ervaring als programmamakers durven ze keer op keer hun nek uit te steken, hetgeen resulteert in succesvolle producties.”

Bron: RTL Nederland

Bericht delen