Nick en Simon brengen Sing it! terug op de buis
dinsdag 20 februari 2018

Nick en Simon brengen Sing it! terug op de buis

Nick en Simon presenteren vanaf 22 april bij SBS6 Sing it!, een nieuw muzikaal feelgood programma waarin mensen hun liefdevolle, positieve boodschappen aan geliefden, familie, vrienden of collega’s met een lied mogen brengen. Het programma was in 2010 al eenmalig te zien, maar werd toen van de buis gehaald omdat het slechts 665.000 kijkers trok.

Sing It wordt geproduceerd door Talpa. Nick & Simon gaan het presenteren en zingen uiteraard ook. Sing It is volgens SBS6 een feelgood-show waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega’s. De boodschappers mogen zelf zingen maar mogen dit ook overlaten aan de presentatoren of aan een andere artiest.

Elk verhaal, van bedankje tot spijtbetuiging en van hart onder de riem tot liefdesverklaring, krijgt een eigen lied. Op een bekende melodie wordt een nieuwe, speciaal voor deze gelegenheid geschreven, persoonlijke tekst gemaakt. Op locatie wordt degene voor wie het lied bedoeld is met een speciale performance verrast.

Bron: SBS/BM

Bericht delen