Woensdag 17 januari 2018

MAX viert Koningsdag op Soestdijk

Omroep MAX viert Koningsdag op Paleis Soestdijk. Verschillende radio- en tv-programma’s van de omroep worden de hele dag live uitgezonden vanuit het paleis. De extra live-uitzending MAX Koningsdag wordt gepresenteerd door Jan Slagter.

MAX Koningsdag begint om twaalf uur met een bijzondere uitzending van Tineke Show op NPO Radio 5. De koningin van de radio, Tineke de Nooij, viert op het paleis haar 75ste verjaardag met verschillende gasten, optredens en herinneringen aan vroeger. De eenmalige special MAX Koningsdag is vanaf drie uur te zien op NPO 1. Jan Slagter interviewt verschillende gasten en er treden artiesten op. Mascha de Rooij doet bovendien verslag van de gebeurtenissen in en rondom het paleis.

Jeroen Latijnhouwers, Carrie ten Napel en Mascha de Rooij zijn tijdens MAX Koningsdag ook aanwezig om vanaf 16.40 in Hallo Nederland verslag te doen van deze feestelijke dag op het paleis. Daarnaast blikken zij terug op de feestelijke activiteiten in het land. Ook Tijd voor MAX zendt live uit vanuit de tuinen van het paleis. Sybrand Niessen en Martine van Os ontvangen onder anderen Jeroen Snel en Paul Rem aan tafel en praten over de hoogtepunten van Koningsdag 2016.

Meer informatie: www.omroepmax.nl/koningsdag

Bron: Omroep MAX/Broadcast Magazine

Bericht delen