MAX viert 15-jarig jubileum met speciale uitzending Tijd voor MAX
zondag 11 oktober 2020

MAX viert 15-jarig jubileum met speciale uitzending Tijd voor MAX

Omroep MAX is al vijftien jaar te zien en horen op radio en televisie. Dat wordt gevierd met een speciale uitzending van Tijd voor MAX, die volledig in het teken staat van dit jubileum.

Maandag 12 oktober zit MAX-directeur Jan Slagter met verschillende presentatoren aan tafel bij Martine van Os en Sybrand Niessen en wordt, aan de hand van fragmenten, teruggeblikt op de afgelopen jaren. Tijd voor MAX is om 17.10 uur te zien op NPO 1.

In september 2020 was het precies vijftien jaar geleden dat de eerste MAX-programma’s te zien en horen waren, nadat de omroep in 2002 door Jan Slagter werd opgericht. In de studio zijn maandag André van Duin, Henkjan Smits, Huub Stapel, Janny van der Heijden, Jeanine Janssen en Özcan Akyol aanwezig. Samen met de gasten blikken Martine en Sybrand aan de hand van leuke, mooie en bijzondere fragmenten terug op het verleden. Winnares van Heel Holland Bakt seizoen 7, Anouk Glaudemans, bakt speciaal voor de gelegenheid een feestelijke taart.

15 jaar MAX-quiz
MAX viert zijn jubileum met de 15 jaar MAX-quiz. Zo kan ook de kijker het feestje meevieren. Op MAX Vandaag en in MAX Magazine staat volgende week een quiz met vijftien vragen over MAX. Kijkers die meedoen maken kans op diverse prijzen.

Radio
Ook op radio wordt stilgestaan bij het jubileum. In Lunch Lekker met Daniël Dekker worden programma’s geraden, is er aandacht voor MAX Maakt Mogelijk én worden veel MAX-prijzen weggegeven. In Goeiedag Haandrikman! is op maandag een gesprek met Jan Slagter te horen. En ook de Puzzelparade staat volgende week volledig in het teken van 15 jaar MAX. Luisteraars die het woord bij elkaar puzzelen, maken kans op een mooie prijs.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen