Woensdag 17 januari 2018

MAX Koningsdag op Paleis Soestdijk

Na het succes van afgelopen jaar viert MAX wederom Koningsdag op Paleis Soestdijk. Verschillende televisieprogramma’s worden live uitgezonden vanuit de paleistuinen, waar bezoekers ook heerlijk kunnen wandelen.

In het paleis staan gidsen klaar om een rondleiding te verzorgen. Tijdens de programma’s van MAX zullen verschillende artiesten optreden, men kan onder andere genieten van een optreden van Frans Bauer. Omroep MAX meldt het volgende over het programma.

11.30 uur
We openen de deuren van Paleis Soestdijk en we ontvangen u met een kopje koffie/thee en een lekker ‘oranjegebakje’, vervolgens kunt u op eigen gelegenheid door de paleistuinen wandelen en op het moment dat het u uitkomt gebruik maken van een rondleiding door het paleis. De rondleidingen worden gegeven tot 17.00 uur.

13.00 uur
We starten met het programma met livemuziek en u kunt zien hoe er gerepeteerd wordt voor de live-uitzendingen van deze dag.

14.00 uur
MAX Koningsdag Live, een programma gepresenteerd door Jan Slagter met verschillende gasten die aanschuiven om over Koningsdag te praten. In dit programma zullen ook een aantal artiesten voor u optreden.

16.15 uur
Tijd voor MAX zendt live uit vanuit de tuinen van het paleis. Sybrand Niessen en Martine van Os bespreken met verschillende gasten deze bijzondere Oranjedag. 

18.30 uur
Jeroen Latijnhouwers en Carrie ten Napel zijn aanwezig om in Hallo Nederland verslag te doen van de feestelijke activiteiten in het land.

Tussen de opnames door kunt u de repetities bijwonen en genieten van livemuziek.

Bron: Omroep MAX/BM
 

Bericht delen