Dinsdag 16 januari 2018

Lowlands voor de 23e keer bij VPRO

De VPRO doet volgende week voor de drieëntwintigste keer verslag van A Campingflight to Lowlands Paradise.Het festival is te volgen via een 24/7 livestream op vpro.nl/3voor12 en in twee televisie-uitzendingen op NPO 3, gepresenteerd door Eric Corton, Willie Wartaal, Tomas Delsing en Tim den Besten.

 

De VPRO doet rechtstreeks verslag van Lowlands op NPO 3. In twee televisie-uitzendingen gidsen Eric Corton, Tomas Delsing, Willie Wartaal en Tim den Besten de thuisblijvers langs alle muzikale hoogtepunten, nieuwe ontdekkingen en het ongeremde festivalleven. Nieuw dit jaar is de speciale rol voor de Lowlands-bezoeker: via Instagram kan het publiek met de #3voor12 filmpjes inzenden van hun leukste Lowlands-moment. Een selectie van deze filmpjes is terug te zien in de televisie-uitzending. Daarnaast is er dit jaar speciale aandacht voor de nachtprogrammering. Presentator Tim den Besten gaat met een cameraman op pad om het nachtleven van Lowlands te verkennen.

In de weken na Lowlands blikt Tim den Besten op NPO 3 terug op het festival in De Lowlands Show. Op het festival interviewt hij op geheel eigen wijze de bezoekers, muzikanten, comedians, schrijvers en politici. Lowlands is 24/7 te volgen op NPO 101 en vpro.nl/3voor12 met een livestream, video’s van hele concerten, recensies en sfeerverslagen.

Bron: VPRO/Broadcast Magazine

Bericht delen