Linda’s Wintermaand gaat zondag van start
zondag 5 december 2021

Linda’s Wintermaand gaat zondag van start

André van Duin en Nikkie de Jager, Guus Meeuwis en Jelka van Houten, Peter Pannekoek en Anita Witzier, André Rieu en Britt Dekker. Dat zijn de acht Nederlanders die in december plaatsnemen op de bekende bank van Linda de Mol.

In Linda’s Wintermaand bespreekt ze met haar gasten de meest memorabele momenten van hun leven tot nu toe. Ze kijken uiteraard ook terug op het jaar 2021: hoe hebben ze dit jaar beleefd? Linda’s Wintermaand is vanaf zondag 5 december te zien op SBS6. André van Duin en Nikkie de Jager zijn de eerste gasten.

In het decor van een winters chalet zit Linda met haar gasten bij het haardvuur en is de sfeer warm en hartelijk, wat buitengewoon eerlijke en openhartige gesprekken oplevert. De huisband Mell & Vintage Future zorgt net als vorig jaar voor de muzikale omlijsting en speelt het favoriete liedje van Linda’s gasten.

Linda’s Wintermaand wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions. Op 5 december is het programma eenmalig om 20.20 uur te zien, de overige afleveringen worden om 20.00 uur uitgezonden.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: Roy Beusker/Talpa

Bericht delen