Let's Get Married vervangt De Boerenbruiloft op RTL 4

In het nieuwe programma Let’s Get Married strijden twee koppels tegen elkaar in een spelshow op RTL 4. Twee stellen die op het punt staan te trouwen, krijgen de kans om elkaar op ludieke wijze het ja-woord te geven. In een studioshow spelen zij diverse spellen waaruit blijkt hoe goed zij eigenlijk bij elkaar passen. Winston Gerschtanowitz is naast presentator van het programma ook bedenker.

Winston Gerschtanowitz: “In deze nieuwe spelshow is de kijker ook getuige van het spectaculaire huwelijksaanzoek wat voorafging bij de stellen. Op verzoek van degene die het aanzoek doet, hebben we dit met hem of haar zo bijzonder mogelijk maakt. Doordat ik nu ook anderen de kans kan geven om te ervaren hoe uniek het voor mij was om Renate te vragen op Time Square, maakt het programma voor mij juist heel eigen en vertrouwd. Dit was dan ook voor mij een belangrijk uitgangspunt bij het bedenken van dit programma.”

Met het uitzenden van Let’s Get Married van producent Talpa vervalt De Boerenbruiloft. Volgens RTL in goed overleg met, eveneens maker van het programma, Talpa. Het nieuwe programma is vanaf zaterdag vanaf 26 november te zien bij RTL 4.

Bron: RTL/Broadcast Magazine

Bericht delen