Dinsdag 16 januari 2018

Killer Karaoke naar Nederland

RTL 5 brengt binnenkort de Nederlandse versie van de Amerikaanse talentenjacht Killer Karaoke. Op donderdag 16 mei gaat de serie van start, met Dennis Weening en Jan Kooijman als presentatieduo. Kandidaten nemen het tegen elkaar op tijdens de extreme, komische en pijnlijke zangopdrachten.

In elke aflevering strijden zes kandidaten tegen elkaar. Zij moeten bereid zijn hun angsten te overwinnen, pijn te doorstaan en vernederingen te ondergaan met als ultieme prijs maximaal 3.000 euro. Maar voordat ze het geld in hun zak mogen steken, moeten ze eerst die gruwelijke zangopdrachten zien te overleven. Een bad vol slangen, elektrische schokken, een harige waxbeurt of geblinddoekt door een cactusdoolhof lopen, het is slechts een greep uit de opdrachten die hen te wachten staan. Voorwaarde hierbij is: nooit stoppen met zingen!

Het publiek in de studio stemt in drie rondes welke kandidaat het beste de zangtest heeft doorstaan en door mag naar de finale. Daar wacht de drie finalisten nog een laatste uitdagende zangopdracht. Op een draaischijf moeten zij zich zingend staande zien te houden. Degene die het ’t langst volhoudt, is de winnaar en gaat naar huis met het geldbedrag.

Naast onbekende zangtalenten staan in de laatste twee afleveringen van deze zesdelige serie bekende zangtalenten tegenover elkaar. Onder anderen rapper Keizer, Ferry Doedens, Liza Sips, Curt Fortin, Danny Froger en Ralph Mackenbach wagen zich aan een extreme zangopdracht.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen