Woensdag 17 januari 2018

Kandidaten Wie is de Mol? bekend

Presentator Art Rooijakkers heeft de 10 kandidaten gepresenteerd met wie hij voor de 17e serie van het programma Wie is de Mol? dit jaar vertrok naar het land van bestemming, Amerika.

Wetenschapsjournalist en schrijver Diederik Jekel, actrice Imanuelle Grives, radio dj Jeroen Kijk in de Vegte, presentator Jochem van Gelder, journalist en schrijfster Roos Schlikker, actrice en comédienne Sanne Wallis de Vries, actrice Sigrid ten Napel, acteur Thomas Cammaert, choreograaf Vincent Vianen en zangeres Yvonne Coldeweijer mochten eindelijk bovengronds komen en hun deelname aan het populaire programma bekendmaken.

Vanaf zaterdag 7 januari is te zien hoe de kandidaten tegen het decor van het indrukwekkende landschap van Oregon (USA) intrigerende, spectaculaire en soms angstaanjagende opdrachten moeten vervullen om geld te verdienen voor de pot. Tien weken lang moeten zij lef tonen, volhardend zijn en samenwerken, niet wetende wie ze kunnen vertrouwen. Altijd met die belangrijkste vraag in het achterhoofd: Wie is de Mol?

Bron: AVROTROS/Broadcast Magazine

 

Bericht delen