Article header image

Jort Kelder maakt Hoe heurt 't eigenlijk? voor de AVRO

Jort Kelder presenteert komend najaar het nieuwe reportage-programma Hoe heurt ’t eigenlijk? voor de AVRO. In het programma gaat polderdandy Kelder als tv-antropoloog op zoek naar het verschil tussen de etiquette van de oude en nieuwe rijken in Nederland.

Peter Lubbers, directeur Media bij de AVRO: “We verheugen ons op de komst van Jort als presentator. Hij is een vrije geest met scherpe randjes met wie je ook nog kunt lachen.”

De toon van Hoe heurt ’t eigenlijk is schalks, hilarisch en onderzoekend. Kelder is de gids die de kijker in verwondering rondleidt door de wereld van oud en nieuw geld. Hij duidt, confronteert en laat ruimte voor zowel humor als weemoed, stilte en snelheid. Jort Kelder: “De AVRO is en blijft een nette mensen omroep. Dit programma ‘heurt’ hier thuis. Daarnaast zijn we uiteraard schatplichtig aan Gert-Jan Dröge.”

Eerder vertrok Kelder met Bij ons in de PC bij de KRO omdat de omroep de productie had overgenomen van producent Eyeworks. De AVRO heeft nog niet bekend gemaakt wie het nieuwe programma gaat produceren.

Bron: AVRO/Broadcast Magazine

Bericht delen