Article header image

John Woo stapt in Entertainment Experience

Hollywood-regisseur John Woo gaat meedoen aan het van oorsprong Nederlandse crossmediale format Entertainment Experience. Dit werd vrijdag bekend gemaakt tijdens een persconferentie in het Renaissance Beijing Capital Hotel.

Naast Woo zal actrice Zhang Ziyi deelnemen aan het Emmy Award winnende project Entertainment Experience China. Screenwriters Liu Yiwei and Shu Huan maken ook deel uit van Woo’s Dream Team voor dit project.

In 2011-2012 leidde regisseur Paul Verhoeven de Nederlandse editie van het project, die resulteerde in de eerste user generated film: Tricked. Naast de film kreeg ook de documentaire over de Entertainment Experience internationale media aandacht, onder meer tijdens het Rome Film Festival, Moscow Film Festival en het Tribecca Film Festival in New York.

De lancering van de Chinese Entertainment Experience van Woo vindt waarschijnlijk in mei plaats tijdens het Filmfestival in Cannes. Entertainment Experience China is de eerste internationale editie van het project. Het format is verder onder meer al verkocht aan Thailand en Australia.

Bron: FCCE/Broadcast Magazine

 

 

 

 

 

 

 

 

Bericht delen