Jill wint Big Brother 2021
vrijdag 9 april 2021

Jill wint Big Brother 2021

Jill uit Landsmeer heeft donderdagavond Big Brother gewonnen. Zij versloeg in de finale de Vlaamse Nick en Liese en neemt de prijs van 70.405,50 euro mee naar huis.

De winnaar werd bepaald aan de hand van stemmen van het publiek. Halverwege de avond kreeg Liese, de enige kandidaat in de finale die er vanaf het begin van de honderd dagen bij was, al te horen dat zij niet bij de laatste twee zat. De twee overgebleven kandidaten begonnen op dat moment weer met nul stemmen.

De eerste liveshow van het programma was op 4 januari te zien, waarna er dagelijks een uitzending volgde op RTL 5 en de Belgische zender VIER. Via Videoland werd 24 uur per dag een livestream uitgezonden. De presentatie van de wekelijkse liveshow was in handen van Geraldine Kemper en Peter Van de Veire, die ook de finale presenteerden.

De finale van Big Brother is donderdagavond door 488.000 kijkers gezien op RTL 5 en daarmee valt het slotstuk van de realityshow buiten de lijst van de 25 best bekeken programma’s. zo blijkt uit de gegevens van Stichting KijkOnderzoek.

Big Brother is geproduceerd door EndemolShine Nederland, een label van Banijay Benelux, in samenwerking met Lecter Media.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen