Jeroen van der Boom maakt derde seizoen Hoge Bomen
Zaterdag 01 mei 2021

Jeroen van der Boom maakt derde seizoen Hoge Bomen

Jeroen van der Boom werkt aan een derde reeks van zijn interviewprogramma Hoge Bomen. Aan De Telegraaf vertelt hij dat Ronald Koeman de eerste gast is van het derde seizoen.

In het SBS6-programma voert de zanger in elke aflevering een gesprek met een bekende Nederlander die bij hem aan de pianotafel aanschuift. Koeman zou eigenlijk in het tweede seizoen al te gast zijn, maar dat kon vanwege de coronabesmetting van Van der Boom in maart niet doorgaan. Met de trainer van Barcelona zal het gesprek “over alles” gaan. “Voetbal is bijzaak, ik wil alles weten”, aldus de presentator.

Wie de andere gasten in het derde seizoen zijn, is nog niet bekend. Van der Boom geeft aan graag meer vrouwen te willen in zijn show. Het afgelopen seizoen was volgens hem een beetje “een mannenshow”. Onder anderen Fred van Leer, Jack van Gelder, Paul de Leeuw en Robert ten Brink schoven toen aan. Voor het komende seizoen hoopt hij Nikkie de Jager en Johnny de Mol als gasten te ontvangen.

Hoge Bomen is een format van Talpa Network en wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands. De AVRO zond van 2002 tot 2008 een programma uit met precies dezelfde titel. In dit programma, gepresenteerd door Pieter Jan Hagens, werden markante Nederlanders geportretteerd.

Bron: Nu.nl/BM
Foto: Wessel de Groot/Talpa

Bericht delen