Woensdag 17 januari 2018

Jansma gaat door bij FOX Sports

Kees Jansma blijft ook in het seizoen 2017/18 als presentator verbonden aan FOX Sports. Jansma (69) maakt inmiddels al zes jaar deel uit van het FOX Sports presentatieteam met onder meer de programma’s De Tafel van Kees, Natafelen en Made in the Eredivisie.

Kees Jansma: “Ik ga door met dit ontzettend leuke werk zolang zowel de mensen om mij heen als ik zelf daar plezier aan beleven, en zolang we het gevoel hebben dat het daadwerkelijk iets bijdraagt voor de kijker. Mijn naderende 70e verjaardag komende zomer is reden voor bezinning geweest en ik heb dan ook overwogen om een punt achter mijn carrière op televisie te zetten. Dat moment van twijfel is door de mensen bij FOX Sports echter vakkundig om zeep geholpen. Ik blijf ook na dit seizoen met veel plezier betrokken bij FOX Sports en het Nederlandse Eredivisie voetbal.”

Rob Labree, programmadirecteur FOX Sports: “We zijn zeer blij dat Jansma heeft besloten door te gaan met zijn werkzaamheden voor FOX Sports. Zijn toegevoegde waarde voor de zender staat buiten iedere discussie en behoeft verder geen enkele toelichting.”

Bron: FOX Sports/Broadcast Magazine

Bericht delen