Irene Moors in 2019 niet meer exclusief verbonden aan Talpa Network
maandag 3 december 2018

Irene Moors in 2019 niet meer exclusief verbonden aan Talpa Network

Irene Moors is na februari 2019 niet meer exclusief verbonden aan Talpa Network. In een veranderend medialandschap wil zij haar ervaring en creativiteit kunnen inzetten voor meerdere opdrachtgevers. In goed overleg is daarom besloten dat na eind februari geen nieuw exclusief contract met Talpa Network wordt aangegaan.

De afgelopen drie jaar presenteerde Moors tien verschillende titels voor SBS6 waaronder de quiz De Perfecte Vraag, de culinaire strijd Over Smaak valt te Twisten, de talentenjacht Topper Gezocht en de late night talkshow Naar Bed met Irene. De meeste programma’s die zij presenteerde werden matig bekeken.

Irene Moors over haar tijd bij Talpa Network: “Ik ben dankbaar voor de programma’s die ik heb mogen doen. Het was een mooi avontuur waar ik met veel plezier op terugkijk. Maar in een veranderend medialandschap moet je mee bewegen. Na ruim 30 jaar in ‘vaste tv-dienst’ te hebben gewerkt, heb ik behoefte aan creatieve vrijheid en wil ik mijn ervaring voor mooie projecten bij meerdere opdrachtgevers inzetten.”

Karin de Groot, directeur Televisie van Talpa Network: “Wij begrijpen de keuze van Moors voor een ander carrièrepad en bedanken haar voor de prettige samenwerking. Ze is een veelzijdige vakvrouw die ons ongetwijfeld binnenkort weer gaat verrassen met bijzondere programma’s en projecten.”

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen