Dinsdag 16 januari 2018

Hello Goodbye nu met Jaspers en Linssen

Donderdag 5 november start het nieuwe seizoen van het programma Hello Goodbye op NPO 1. Joris Linssen gaat nu samen met Yvon Jaspers met mensen in gesprek in de aankomst- en vertrekhal. Ook nieuw is dat Linssen en Jaspers samen een verhaal vertellen waarbij de één de wachtende partij spreekt en de ander de aankomende.

Zo wordt het verhaal van twee kanten belicht.

Hello Goodbye staat bekend om de persoonlijke verhalen en de ontmoetingen op Schiphol. Jaspers: “Hello Goodbye is voor mij een bijzondere manier van interviewen. Zonder dat je iets van iemand weet vraag je alles wat je weten wilt. Het is een heel intense manier van contact hebben. Voor een nieuwsgierig mens als ik is Schiphol een echte snoepwinkel. Ik ben erg vereerd dat ik naast Joris presentator mag zijn. We zijn naar mijn idee iets moois aan het maken.”

Voor Linssen is deze omgeving niet nieuw. Hij kijkt er naar uit om samen met Jaspers dit programma te gaan vormgeven: “Het programma is vernieuwd en is daardoor voor mij ook weer een nieuwe uitdaging. De omgeving Schiphol blijft mij boeien. De verschillende culturen, de openheid van de mensen, de pure emoties bij weerzien of afscheid. Toen ik na twee seizoenen afwezigheid weer begon, voelde dat alsof ik zelf na een lange reis thuiskwam en kreeg ik een warm welkom. Ik ben heel blij dat ik terug ben en dat ik dit mooie programma nu samen met zo’n leuke collega maak.”

Hello Goodbye, vanaf donderdag 5 november om 21.25 uur op NPO 1.

Bron: KRO-NCRV/Broadcast Magazine

Bericht delen