dinsdag 16 januari 2018

Harry From Holland onderzoekt WK-concurrentie

RTL 7 komt in aanloop naar het WK Voetbal met het nieuwe Harry From Holland, waarin Harry Vermeegen de concurrenten van het Nederlands Elftal onderzoekt: Spanje, Chili en Australië. Oud-profvoetballer Jaap Stam en voetballiefhebber van het eerste uur Vermeegen hebben één ultieme missie. Hoe mooi is het als die wereldbeker straks naar Nederland gaat?

Ze brengen de concurrentie in kaart, leggen hun zwakheden bloot en gaan op zoek naar hun geheime wapen.

Zijn ze down under wel mentaal net zo sterk als ze eruitzien? En is het geheime wapen van de Chilenen hun ijle berglucht? Wat is de zwakke plek van Spanje? Stam en Vermeegen doen hun uiterste best om Nederland hier een dienst mee te bewijzen, zodat het elftal niet voor verrassingen komt te staan en Van der Vaart en Robben straks haarfijn weten hoe deze landen het beste uitgeschakeld kunnen worden.

Gedurende zijn verblijf in het buitenland houdt Vermeegen het thuisfront goed op de hoogte. Stam wordt wekelijks bijgepraat door Vermeegen over de tegenstander en hoe Nederland de concurrent het beste kan opvreten. Elke week ontmoet hij bovendien een aantal persoonlijke reisleiders die hem snel wegwijs maken om het volk en hun cultuur te leren kennen van de concurrent. Zo neemt voetballer John van ‘t Schip Australië voor zijn rekening en verkent hij samen met Vermeegen Melbourne. Harry From Holland is vanaf 26 mei te zien bij RTL 7

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen