Dinsdag 16 januari 2018

Goud voor promo's Film1 & Sport1

Het creatieve team van Film1 & Sport1 heeft tweemaal goud en een keer zilver gewonnen bij de PromaxBDA Europe Awards, de meest prestigieuze prijzen in Europa voor tv-promo’s. De awards werden dinsdag 12 maart uitgereikt in Parijs.

Vorige maand sleepte Film1 vijf nominaties in de wacht voor de PromaxBDA Europe Awards, die elk jaar worden uitgereikt aan de beste Europese promo’s. Uiteindelijk mocht het creatieve team drie awards ophalen. In de categorie filmpromo’s viel Film1 twee keer in de prijzen. De James Bond Special won de Gouden PromaxBDA Europe Award, de promo voor Limitless werd bekroond met zilver. In de categorie drama sleepte de creatieve afdeling van Film1 goud binnen met de promo van het derde seizoen van Breaking Bad. Klik hier voor de bekroonde filmpjes.

Het creatieve team van Film1 & Sport1 is al vaker in de prijzen gevallen bij verschillende promocompetities. Maar erkenning op Europese schaal blijft natuurlijk extra speciaal. Dennis Hooftman, Creative Director Film1 & Sport1: “Ik ben enorm trots op het creatieve team van Film & Sport. Om te winnen in de voor Film1 zulke belangrijke categorieën, en daarmee de competitie van onder andere BBC, Canal+, NBC, en Viasat voor te blijven, is een geweldige erkenning voor het team. Het toont dat we steeds beter worden in wat we al jaren goed doen: fantastische promo’s maken. Het is een enorme stimulans om door te gaan, en te blijven zoeken naar creatieve, uitdagende en inspirerende manieren om onze abonnees het beste van het beste te tonen.”

Bron: Film1/Sport1

Bericht delen