Dinsdag 16 januari 2018

Tim Haars presenteert Total Blackout

Tim Haars, een van de New Kids, is het nieuwe gezicht van Veronica. Hij gaat het nieuwe tv-programma Total Blackout presenteren. Haars is blij met de klus: “Presenteren is nieuw voor mij, maar bij Veronica kan ik lekker mijn eigen gang gaan. Daarbij is Total Blackout een uniek format, het is erg interessant om te zien hoe kandidaten reageren op het donker. Het wordt lachen.”

 

Haars begon als jong talent bij 6pack en werkte daarna bij Villa Achterwerk. Hij is vooral bekend als Gerrie van Boven van de New Kids.

In de spelshow Total Blackout speelt alles zich af in het donker. Iedere week gaan zes verschillende kandidaten de strijd met elkaar aan in ‘the black box’ waarin ze diverse opdrachten moeten uitvoeren, van het raden van de leeftijd van verschillende personen op de tast tot het afleggen van een parcours met diverse obstakels.

De deelnemers hebben van tevoren echt geen idee wat zij kunnen verwachten als de lichten uit gaan. Total Blackout is vanaf dinsdag 22 maart om halfnegen te zien.

Bron: Shownu.nl/Broadcast Magazine

Bericht delen