Fresia Cousiño Arias langer bij ESPN
zondag 23 mei 2021

Fresia Cousiño Arias langer bij ESPN

Fresia Cousiño Arias heeft zich met een nieuw contract langer aan ESPN verbonden. Dat is zondagochtend bekendgemaakt in het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie. Ook werd bekend dat Cousiño Arias met ingang van volgend seizoen de presentatie van Goedemorgen Eredivisie gaat afwisselen met Milan van Dongen.

“ESPN heeft mij vanaf het begin het gevoel gegeven een plan te hebben en te investeren in mijn ontwikkeling”, zegt de 30-jarige Cousiño Arias over haar contractverlenging. “Langer blijven was dus een no-brainer. Ook omdat we hier simpelweg het mooiste sportaanbod hebben, met het Nederlandse clubvoetbal van de mannen én vrouwen.”

Cousiño Arias, die sinds de zomer van 2018 bij ESPN in dienst is, kijkt uit naar het nieuwe seizoen: “Ik heb dit seizoen aan het presenteren van een studioprogramma mogen proeven en dat smaakt absoluut naar meer. Ik kan niet wachten om in het nieuwe seizoen mijn volgende stappen op dit vlak te zetten bij Goedemorgen Eredivisie, een programma waar ik al sinds het begin als verslaggever bij betrokken ben. Samen met Hans Kraay Jr., die op zijn eigen unieke manier altijd voor een verrassende uitzending zorgt. En afgewisseld met Milan van Dongen, die een goede vriend is geworden sinds ik bij ESPN werk.”

Bron: ESPN/BM
Foto: Willem de Kam/ESPN

Bericht delen