Frank Evenblij interviewt Reinout Oerlemans
vrijdag 9 september 2022

Frank Evenblij interviewt Reinout Oerlemans

In de nieuwe reeks van Evenblij maakt Vrienden ontmoet Frank Evenblij weer Nederlanders die op dit moment excelleren op wereldniveau. Allemaal ontstegen zij Nederland en zichzelf om internationaal carrière te maken.

Evenblij strikte Reinout Oerlemans voor zijn eerste interview in acht jaar. Voor het eerst sinds de verkoop van zijn Eyeworks en zijn dramatische hartaanval laat Oerlemans camera’s toe in zijn privé-leven. En als hij iets doet, doet hij het goed. In deze special van 50 minuten laat hij alles zien: zijn huis, zijn bedrijf, zijn leven, zijn trots, zijn zorgen en zijn verdriet.

Evenblij maakt Vrienden met Reinout Oerlemans is vrijdag 9 september om 21.25 uur bij BNNVARA op NPO 1 te zien. Daarnaast ontmoet Frank Evenblij dit seizoen ook Ilse DeLange, over haar succes als muzikant en haar tv-carrière in Duitsland, wijnboer Ilja Gort die zijn chateau in de Bordeaux overdraagt aan zijn zoon, het relaas van oorlogskind en atletiek-sensatie Abdi Nageeye en het sprookje rond zangeres Karsu, die Turkije aan haar voeten kreeg om haar vader te eren.

Frank Evenblij: “Ik vind het echt geweldig om van deze mensen de tijd te krijgen ze beter en ook op een andere manier te leren kennen. Dit programma is een droom en ik hoop het nog jaren te mogen maken.” Evenblij maakt Vrienden is een coproductie van BNNVARA, The Media Brothers en Binky TV.

Bron: BNNVARA/BM
Foto: Willem van Thiel/BNNVARA

Bericht delen