FOX Sports en KPN introduceren De Wedstrijd van je Leven
zaterdag 6 april 2019

FOX Sports en KPN introduceren De Wedstrijd van je Leven

KPN en FOX Sports slaan de handen ineen om een wedstrijd van een amateurteam live op FOX Sports mogelijk te maken. Alle amateurteams van Nederland maken sinds dit weekend kans op De Wedstrijd van je Leven. Dat betekent een keer geen drassig bijveld, zonder publiek en met een tegenstander die te laat komt, maar een Eredivisiewaardige wedstrijd tegen FC De Rebellen.

Ieder seniorenteam binnen het Nederlandse mannen- en vrouwenvoetbal maakt kans op een live wedstrijd op FOX Sports. Vastgelegd door camera’s langs het hele veld, met Koert Westerman als commentator, Hans Kraay Jr. voor de interviews en Ronald de Boer als analist. Tegenstander is FC De Rebellen, het team van spraakmakende ex-Eredivisiespelers onder leiding van John de Wolf. Na afloop verzorgt de Radio Veronica Drive In Show de derde helft.

Dat is zaterdagavond bekend gemaakt in het FOX Sports-programma De Eretribune. Teams die kans willen maken op deze belevenis kunnen zich via wvjl2019.nl aanmelden en vervolgens proberen de meeste stemmen te vergaren.

dewedstrijd

Op 5 mei wordt rond de finale van de TOTO KNVB Beker op FOX Sports bekendgemaakt welke tien elftallen bij de finalisten horen. Het is vervolgens aan de finalisten om op ludieke wijze extra stemmen te vergaren, waarna op 12 mei tijdens de laatste Eredivisiespeelronde de winnaar wordt gekozen. De Wedstrijd van je Leven vindt vervolgens plaats op zaterdag 1 juni.

Bron: FOX Networks Group/BM

Bericht delen