Family7-directeur Dolf van de Vegte overleden
zaterdag 2 februari 2019

Family7-directeur Dolf van de Vegte overleden

Dolf van de Vegte, directeur en oprichter van Family7, is op 66-jarige leeftijd overleden. Van de Vegte was al geruime tijd ernstig ziek.

“Dolf van de Vegte heeft al die jaren vol passie en vol geloof Family7 opgezet en geleid”, schrijft Family7. “Vooral de reizen naar Israël, het land waar hij zo van hield, en de programma’s die daar gemaakt werden, hadden zijn hart. Family7 heeft het als bedrijf niet altijd gemakkelijk gehad, maar Dolf wist zich geroepen door God. Boven alles stond zijn grootste droom om heel Nederland met het evangelie te bereiken. Dat werd zijn levenswerk en was zichtbaar in elke keuze. Zelfs in de laatste dagen van zijn leven was hij nog bezig met het regelen van praktische zaken voor het bedrijf.”

Family7 is een Nederlandse televisiezender die digitaal en analoog uitzendt op de Nederlandse televisie. Daarbij richt het zich primair op de orthodox-protestantse gemeenschap. Alle kosten voor het maken van programma’s worden bekostigd door de zender zonder enige vorm van overheidssubsidie. De inkomsten komen deels van abonnees van het Family7 Magazine, giften van kijkers, commercials, sponsoring en kabelgelden.

Bron: EO Visie/BM

Bericht delen