Article header image

Euro Media Group neemt Broadcast RF over

Euro Media Group (EMG) kondigt de overname aan van Broadcast RF. EMG is de grootste leverancier van broadcastfaciliteiten en –diensten in Europa. Broadcast RF (BRF) is toonaangevend in het Verenigd Koninkrijk op het gebied van RF-diensten. Met deze overname wordt EMG wereldleider in RF-oplossingen.

Met dochtermaatschappijen EurolinX en Euro Media Frankrijk RF biedt EMG kwalitatief hoogstaande diensten voor RF onder andere voor grote internationale evenementen als de Tour de France, de Grand Prix van Monaco en de Olympische Spelen. Broadcast RF is leverancier van RF-technologie voor televisieprogramma’s en evenementen op het gebied van sport, nieuws en entertainment. Het bedrijf is uitgegroeid tot de eerste keus voor veel evenementen, zoals het wereldkampioenschap voetbal van de FIFA, het Six Nations-rugbytoernooi, de Ryder Cup en de British Open.

Thierry Drilhon, voorzitter en CEO van EMG: “Door deze overname krijgen we de kans om de onbetwiste leider te worden voor alle soorten RF-oplossingen. BRF is een zeer gerespecteerd leverancier voor RF-transmissies met een sterke marktpositie. Dit voegt een premium service toe voor al onze klanten”

Arthur Dyson, oprichter en CEO van BRF: “Door deze overname kan Broadcast RF het bereik van de operatie in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland verbreden, terwijl we doorgaan met het verbeteren van de levering van RF-apparatuur en -diensten aan onze klanten.”

Bron: EMG/Broadcast Magazine

Bericht delen