Dinsdag 16 januari 2018

Eredivisie Live lanceert tweede scherm

Voetbalzender Eredivisie Live heeft zijn tweede scherm gelanceerd: Eredivisie Live Sidekick. Deze nieuwe bron van aanvullende wedstrijdinformatie is inmiddels gratis beschikbaar via www.eredivisielive.nl/sidekick en is geschikt voor alle laptops, tablets en pc’s.

Het tweede scherm van Eredivisie Live is een interactieve website die ondersteunend is aan de live wedstrijden op tv en aanvullende informatie biedt. De kijker wordt voorzien van een scala aan wedstrijdstatistieken, video’s, analyses, interviews, quizvragen en stellingen. Naast het volgen van de continue informatiestroom kunnen de fans tijdens de live wedstrijd ook reageren op gebeurtenissen en hun mening geven. De resultaten hiervan worden vervolgens gedoseerd vertoond op het eerste scherm waar men de live wedstrijd volgt.

Arno de Jong, directeur Media & Marketing Eredivisie Live: “Onze abonnees zijn voetbalgek. Met Eredivisie Live Sidekick kunnen we hen nog dichter op de wedstrijd brengen en meer waarde bieden tijdens kijken naar live voetbal op Eredivisie Live. Bijzonder is ook dat we onze abonnees actief hebben betrokken in de ontwikkeling hiervan. Mede dankzij hun input hebben we deze nieuwe dienst kunnen afstemmen op hun wensen en behoeften.”

De site is ontwikkeld door Infostrada.

Bron: Eredivisie Live/Broadcast Magazine

Bericht delen