Dinsdag 16 januari 2018

DWDD University met Alexander Klöpping

Op uitnodiging van De Wereld Draait Door geeft Alexander Klöpping op vrijdag 26 april, vrijdag 3 mei en vrijdag 10 mei college in het kader van DWDD University. Klöpping, internetjournalist en zelfbenoemd nerd, doet regelmatig in DWDD verslag van digitale ontwikkelingen en uitvindingen.

Vanuit het MC Theater op het Westergasfabriek-terrein in Amsterdam vertelt Alexander aan Matthijs van Nieuwkerk, belangstellenden in de collegezaal én televisiekijkers in drie afleveringen over de geschiedenis en toekomst van Silicon Valley.

Apple, Google, Facebook, Twitter, YouTube: grote bedrijven die ons leven de laatste twintig jaar zijn gaan beheersen, deden hun grootse uitvindingen allemaal binnen een straal van een tiental vierkante kilometers, in Silicon Valley in de Verenigde Staten. Alexander reisde speciaal voor deze drie colleges naar het gebied en maakte ter plaatse reportages en interviews. Met een rijkdom aan beelden en nieuwe inzichten komt Alexander naar de DWDD-collegezaal, waar Matthijs van Nieuwkerk hem zal assisteren in zijn betoog.

Bron: VARA

Bericht delen