Dinsdag 16 januari 2018

Dramaserie Kattenoog bij RTL Telekids

In oktober gaat de nieuwe dramaserie Kattenoog – Het Geheim van de Griezelclub van start bij RTL Telekids. In de serie staan mysterie, vriendschap en humor centraal. Kattenoog is een coproductie tussen Het Konijn, Santeboetiek, RTL Telekids, VTMKzoom en Goed Verhaal en krijgt steun van het Belgische Mediafonds.

De cast bestaat uit veel bekende namen waaronder Britt Scholte, Ian Thomas, Kürt Rogiers, Birgit Schuurman en Eline de Munck. De serie wordt tevens op de Belgische commerciële kinderzender VTMKzoom vertoond.

Kattenoog speelt zich af in een klein en karakteristiek dorpje aan de rand van een mysterieus meer. In het dorp heerst al jarenlang een griezelmysterie. Om dit mysterie te ontrafelen, wordt de griezelclub opgericht. De leden van de griezelclub hebben de taak om het dorp en de inwoners te beschermen tegen heksen, vampiers en ander gespuis dat uit is op het kattenoog, een mysterieuze heksensteen met magische krachten die verborgen ligt aan het meer.

Intussen verschijnt in het dorp een cameraploeg van het populaire kanaal Boe TV, die het mysterie ook tot op de bodem wil uitzoeken. Wie lost het mysterie eerder op? De leden van de griezelclub of de cameraploeg van Boe TV?

Het verhaal van Kattenoog is van de hand van Anjali Taneja, de bedenkster van onder andere Het Huis Anubis. De opnames van Kattenoog zijn van start gegaan en zullen de hele zomer duren.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen