Diederick Huizinga stopt met dagelijkse leiding PURE Jingles
vrijdag 6 augustus 2021

Diederick Huizinga stopt met dagelijkse leiding PURE Jingles

Diederick Huizinga, oprichter van bedrijf PURE Jingles in Hilversum (voorheen VHU Europe), heeft het meerderheidsbelang in zijn onderneming verkocht. Daarmee draagt hij de dagelijkse leiding over aan het nieuwe management.

Dat wordt gevormd door Thomas Giger (commercieel directeur), Melvin Sleeking (operationeel directeur), Pelle Kuipers (creatief directeur) en investeerder Ronald van Klooster. Deze laatste richtte eerder het online marketingbedrijf Maxlead op.

In een persbericht van PURE Jingles meldt Huizinga: “Twintig jaar geleden begon ik met een jongensdroom: met talentvolle producers de vetste vormgeving voor de leukste stations ter wereld maken en intussen de tijd van ons leven hebben. Dat is gelukt, samen met een geweldig team! Ik vind het echt heel leuk om nu samen met Thomas, Melvin, Pelle en Ronald verder te bouwen en te zien dat delen vermenigvuldigen is. Ik ben dankbaar.”

PURE Jingles realiseerde onder meer jingles voor BNNVARA, NPO, FunX, Sublime, NPO 3FM en VRT. Andere klanten zijn BBC Radio 1 en Capital (UK), NRJ en RTL 2 (Frankrijk), en 103.5 KTU en Star 94 (VS).

Bron: PURE Jingles/Jingleweb/BM
Foto: Diederick Huizinga

Bericht delen