Article header image

Daphne Deckers weg bij RTL Boulevard

Na negen jaar neemt Daphne Deckers op 1 april afscheid van RTL Boulevard. Het nieuws over haar vertrek kondigde ze vrijdagavond zelf aan in de uitzending. Ter gelegenheid van haar afscheid presenteert ze in de laatste week van maart ieder dag RTL Boulevard.

Deckers kijkt terug op een mooie tijd: “De redactie van RTL Boulevard is een gezellige, enthousiaste en creatieve club mensen, die iedere dag één van de best bekeken programma’s van Nederland weet te maken.”

Met haar afscheid luidt ze een nieuwe fase in haar leven in: “Nu de kinderen in mei vrijwel zeker het huis zullen verlaten willen Richard Krajicek en ik meer gaan reizen. Daarnaast ga ik me meer toeleggen op schrijven en wil ik me concentreren op nieuwe projecten op het gebied van film en televisie.”

RTL Nederland en producent Blue Circle willen Deckers bedanken: “Deckers was een collega waar we op konden bouwen, naast haar expertise op lifestylegebied konden we altijd rekenen op haar enthousiasme als presentator. We wensen haar alle goeds bij haar nieuwe stap in haar carrière”

Deckers schoof in 2007 voor het eerst aan als lifestyledeskundige en vanaf 2012 presenteerde ze RTL Boulevard als vaste invaller voor Winston Gerschtanowitz.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen