Woensdag 17 januari 2018

Dag van de Mediastages: 10 mei in Beeld & Geluid

Tijdens de Dag van de Mediastages, dinsdag 10 mei bij Beeld & Geluid, bundelen mediabedrijven hun krachten voor talentontwikkeling. Mediastages, het stagebureau voor de media, organiseert deze derde editie in samenwerking met Beeld & Geluid, Hilversum Mediastad, Hilversum Media Campus en een aantal toonaangevende mediabedrijven.

Ruim vierhonderd studenten kunnen tijdens de netwerkmiddag luisteren naar presentaties van ervaren programmamakers, op zoek naar een stageplaats die aansluit bij hun opleiding en sollicitatie-advies ontvangen bij de CV Check. Met dit evenement onderstrepen de organiserende partijen het belang van talentontwikkeling voor de toekomst van de mediabranche.

“Het is bijzonder om te zien dat zo veel uiteenlopende organisaties hun krachten bundelen voor dit gezamenlijke doel”, aldus manager Mediastages Jannerieke Hommenga. “Stages zijn voor zowel werkgevers als studenten een kans om te bouwen aan de toekomst. Studenten maken een start in hun toekomstige werkveld en (media)bedrijven maken kennis met de frisse blik van jong talent.”

De netwerkdag richt zich op studenten die een (media)gerelateerde opleiding volgen op MBO, HBO of WO niveau en op zoek zijn naar een stage in het studiejaar 2016-2017. De middag stelt ze in de gelegenheid contact te leggen voor stagevacatures op het gebied van onder meer redactie, productie, communicatie en marketing en webdesign.

Programma:
14:00 Kick off Jannerieke Hommenga en Wethouder Wimar Jaeger
14:20 Start presentaties en stagemarkt
16:30 Netwerkborrel
17:30 Einde

Bron: Mediastages/Broadcast Magazine

Bericht delen